κλείσιμο
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΧΟΡΗΓΟΙ!

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ - www.radiopontos.gr

 
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Nature - Τελευταία νέα
Nature - Τελευταία νέα

ERTonline
 • Η αναδάσωση οδηγεί στην αντιστάθμιση ρύπων
  Η διατήρηση του δασικού πλούτου του πλανήτη θα είναι ένα από τα θέματα τα οποία θα βρίσκονται ψηλά στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου του ΟΗΕ για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη τον Δεκέμβριο, καθώς η αποψίλωση των δασών αντιστοιχεί στο ένα πέμπτο των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου. Αν και οι ΗΠΑ κωλυσιεργούν στην αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης, χαράσσουν ωστόσο το δρόμο για την ανάπτυξη μια αγοράς για δάση τα οποία απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα.

 • Ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας στην επιφάνεια των ωκεανών
  Οι υψηλότερες θερμοκρασίες ποτέ καταγράφηκαν στην επιφάνεια των ωκεανών το περασμένο καλοκαίρι σύμφωνα με τις επιστημονικές μετρήσεις της Εθνικής Διοίκησης Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ την ώρα που νέα μελέτη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι πάγοι της Γροιλανδίας κινδυνεύουν με ταχύτερο λιώσιμο από ό,τι πίστευαν οι επιστήμονες μέχρι σήμερα.

 • Αρκτική χωρίς πάγους
  Σε ανοιχτή θάλασσα θα έχει μετατραπεί ο Βόρειος Πόλος έως το 2020, αφού δεν θα υπάρχει πια καθόλου πάγος στην περιοχή κατά τους θερινούς μήνες. Τα διόλου ενθαρρυντικά αυτά στοιχεία, βασίζονται στην έρευνα που πραγματοποίησε στην Αρκτική ομάδα ερευνητών στο διάστημα από τον Μάρτιο έως τον Μάιο.

 • Πρόταση της Greenpeace για τη δημιουργία θαλάσσιου ...
  Τη δημιουργία θαλάσσιου καταφυγίου στις Βόρειες Κυκλάδες, προτείνει η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace προκειμένου να προστατευθούν θαλάσσιοι θησαυροί όπως τα λιβάδια Ποσειδωνίας και οι κοραλλιογενείς βυθοί με καίριας σημασίας οικοσυστήματα.

 • Υπό εξαφάνιση το ένα έκτο των θηλαστικών της Μεσογείου
  Με εξαφάνιση απειλείται τo ένα έκτο των θηλαστικών της Μεσογείου σε τοπικό επίπεδο σύμφωνα μ' έκθεση της Παγκόσμιας Ένωσης Προστασίας της Φύσης (IUCN) που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα στη Μάλαγα της Ισπανίας. Η μελέτη αναφέρεται στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται 320 είδη θηλαστικών, εκτός από τις φάλαινες και τα δελφίνια.


ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ


Copyright vEsti24

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ


Copyright vEsti24

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Μέλη: 930
Νέα: 73
Σύνδεσμοι: 10
Επισκέπτες: 539965

ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ

ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ


ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

τελευταία βίντεο...

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταία άρθρα...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Πόσο συχνά ακούτε ραδιόφωνο στο internet;
 

ΧΟΡΗΓΟΙ

Advertisement

ΑΡΘΡΑ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ